ЗооПаркинг

ZooParking.com - това е мястото, където можеш да се запознаеш със сродни души и да паркираш при тях домашните си любимци за малко или завинаги.

ZooParking.com - това е сайтът, пред който можеш да се паркираш заедно с твоето семейство и други животни.

ОЧАКВАЙТЕ:

  • Новини за животните и техните домашни любимци.
  • Информация от всякакъв вид и порода.
  • Обяви - безплатно за некомерсиални цели.
  • Социална мрежа за регистрирани потребители.
  • ... и още много други неща, които са ни хрумнали и ще ни хрумват.

Работим и с материали на клиента! ;-)

Амур и Тимур

Амур е сибирски тигър, който живее в Приморский сафари парк. Два пъти седмично му дават живи животни, които трябва да лови сам.

В края на ноември му “сервирали” козел, на който не му харесало да го смятат за храна! Козелът оказал съпротива, тигърът се сконфузил и се отказал от лова. Само че с това историята не завършва, за започва! Въпреки законите на природата, Амур се сприятелил със смелия козел, когото нарекли Тимур. И двамата заживели щастливо – като в приказките!

Поради многочислени молби, управата на парка настанила козела извън територията на тигъра. Но Амур силно ревял, а Тимур престанал да яде, докато не позволили на приятелите да живеят заедно.

Истинската приказка трае вече повече от месец и половина – въпреки прогнозите на скептиците и съмненията на по-плахите.

В парка има няколко уеб камери, чрез които любопитни от цял свят наблюдават куриозната двойка, която вече има собствени канали в различни социални мрежи.

En la parko estas kelkaj retaj kameraoj, per kiuj scivolemuloj el la tuta mondo observas la kuriozan paron, kiu jam havas proprajn kanalojn che diversaj sociaj retoj.

Вижте например тук:

Comments are closed.