ЗооПаркинг

ZooParking.com - това е мястото, където можеш да се запознаеш със сродни души и да паркираш при тях домашните си любимци за малко или завинаги.

ZooParking.com - това е сайтът, пред който можеш да се паркираш заедно с твоето семейство и други животни.

ОЧАКВАЙТЕ:

  • Новини за животните и техните домашни любимци.
  • Информация от всякакъв вид и порода.
  • Обяви - безплатно за некомерсиални цели.
  • Социална мрежа за регистрирани потребители.
  • ... и още много други неща, които са ни хрумнали и ще ни хрумват.

Работим и с материали на клиента! ;-)

Том и Гери

Гери търси дом, където да си живее като на кино!

Не, няма грешка! Гери не е Джери и не е злобно мишле, а изключително гальовна млада дама на около година. Кръстена е на Гергана от “Извора на Белоногата”.

Бивша домашна котка, която беше изоставена преди около месец в един двор. Оттогава живее в апартамент заедно с Грималкин и Макс.

Грималкин изобщо не е доволна от новия член на домакинството и непрекъснато напада малката, Макс вече не смогва да ги разтървава. Затова обстановката вече е доста стресова за котето.

Спешно търсим нов дом!!! Гери е идеална за всеки дом – здрава, обезпаразитена, кастрирана, с хигиенни навици и отлично семейно възпитание и безкрайно гушкава!

Том търси дом, където да си живее като на кино!

Томи наистина е добряк като във филмчето, обаче хич не е син и глуповат, а рижаво-бял млад господин с интелигентен поглед. Слънчев и по кожух, и по характер. Другото име, което ми хрумна за него, беше Пепе – съкратено от Просто Прекрасен. Все пак остана Томи, защото вкъщи вече си имам Пипи.

Томи е на около 2 години. Също е изоставен – умът ми не го побира как някой може да изостави такова съкровище!!! Живял е на улицата близо два месеца, където лоши хора му крадяха противопаразитните каишки и паничките и му разваляха картонените къщички.

Затова се наложи първо да изкара кратка карантина на балкона ми – докато подействат препаратите за евентуални вътрешни и външни препарати. Сега карантината продължава в кухнята – не че нещо му има, но ветеринарите казват, че трябва две седмици да не го пускам при Пипи и Тити. Според мен си е 99,99% гарантирано здрав, но в името на тази една стотна от процента ще стои в кухнята до другата събота, когато пак ще идем на преглед.

Томи е голямо момче – кантарът показа 4.850 кг миналата събота, но според скелета може и до 6-7 да стигне, преди да започне да става дебел. Изключително е кротък – не прави никакви бели, не цапа, не вдига шум – само лекичко ме поздравява, като вляза при него. Обожава да го носят на ръце, затова всяка сутрин и вечер си играем на “Мадоната с младенеца” – ляга по гръб на ръцете ми и си мъркаме от удоволствие.

Държи се много приятелски с познати и непознати. Беше се сприятелил с Макс още докато живееше навън. А все пак Макс е куче, макар и дружелюбен лабрадор.

Макар че съм влюбена в него от втори поглед (първия път беше на тъмно и се гледахме, но не се виждахме), готова съм да го дам в дом, където ще го обичат колкото заслужава. Не че аз не го обичам толкова, де, но ще трябва да се конкурира за мен с двете мацки Пипи и Тити. Те засега не проявяват враждебност към него, но все пак ги дели врата.

Ако някой проявява сериозен интерес към Томи, да се обади веднага! При следващото ходене при ветеринарния ще вадим паспорт. Затова ми трябват име на котарака (ако предпочитате друго) и име на собственика.

За контакти:

Ако проявявате интерес към Гери или Томи, пишета на Мариана – денонощния пазач на Зоопаркинга.

Най-добре чрез формата за контакти или по имейл.

Може и по Скайп (mari-ana) или във Фейсбук.

Име (задължително)

Имейл - задължително, не се вижда!

Относно:

Вашето съобщение

Моля, въведете кода!

captcha

Ако просто искате да ни кажете “Здрасти”, оставете коментар.

1 comment to Том и Гери